fredag 3 augusti 2007

Mer hårdrock till Guitar Hero

Nästa band på listan att bli Guitar Hero låtar är Metallica, vilket får mycket uppmärksamhet. Förståligt då Guitar Hero blir populärare, och band ( eller egentligen deras skivbolag) vill att de ska marknadsföra sig genom spelet. Enligt mig så kan Guitar Hero leva hur länge som helst så länge som de fortsätter lägga till fler låtar. Läste idag att de ska försöka satsa mer på mindre lokala band i spelet för att nå en bredare publik (källa: Kotaku), vilket jag tror är helt rätt. Även kanske titta att satsa på andra musik genres? Vore lite skoj att se nästa utvecklingssteg vara en enkel scrats platta, så kunde man göra ett hiphop spel.

Sen har de börjat få en heldel lite nyare kända artister med låtar till Guitar Hero 3 som släpps nu i höst. Jag ska införskaffa det till PS3 så fort det kommer!!! sen måste man ju ha minst 2 gitarrer helst.... men de får de väl kosta då! :)

Tycker det är bra att det kommer lite mer kända band och låtar i 3an. Spelet är ju kul som det är, men det blir ju ännu roligare när det är något man känner igen. Risken blir väl bara att man tröttnar på de låtar man gillar när man spelar dem om och om igen. Just därför e det bra med digital distribution och att kunna ladda ner nya låtar, som man kan med Singstar! För min del får de gärna ta med lite tyngre hårdrocksband som kör lite snabbare och hårdare!! =)

Åter kommer till denna video hela tiden, inte så att man inte blir mindre sugen på att lira när man ser han/hon, vem det nu är.

Inga kommentarer: